Повід.: Не находит авто по vin-коду
добрый день, не могу найти запчасти по вин коду.. могли бы вы пожалуйста помочь с этим?WVWZZZ1KZ8W253346
Ви повинні увійти або зареєструватись для того, щоб відповісти.
добрый день, не могу найти запчасти по вин коду.. могли бы вы пожалуйста помочь с этим?WVWZZZ1KZ8W253346
Добрий день.
Так, звісно.
Могли б ви написати дані авто (марка, модель, рік випуску і обсяг двигуна), а також що саме потрібно підібрати? Зробимо запит, аби додати авто в каталог та зараз зробимо підбір.
Дякуємо.
n1k1tok696 писав:добрый день, не могу найти запчасти по вин коду.. могли бы вы пожалуйста помочь с этим?WVWZZZ1KZ8W253346
Добрий день.
Так, звісно.
Могли б ви написати дані авто (марка, модель, рік випуску і обсяг двигуна), а також що саме потрібно підібрати? Зробимо запит, аби додати авто в каталог та зараз зробимо підбір.
Дякуємо.
да, конечно,Volkswagen Golf 5, 2008, 1.6 l BSE, 75 kW
по запчастям сейчас нуждаюсь в замене ремня грм
по запчастям сейчас нуждаюсь в замене ремня грм
Дякуємо.
Підкажіть ще, будь ласка, на e-mail, який у вас вказано в обліковому записі тут, результат підбору ми зможемо скинути?
n1k1tok696 писав:
по запчастям сейчас нуждаюсь в замене ремня грмДякуємо.
Підкажіть ще, будь ласка, на e-mail, який у вас вказано в обліковому записі тут, результат підбору ми зможемо скинути?
да, буду благодарен
да, буду благодарен
Запит оформлений. За результатом вам буде надіслано інформацію.
Дякуємо за звернення.
Доброго дня! Та сама історія. Не можу знайти запчастини по він-номеру.
VIN: TMBCT61Z0A2069944
Дякую
Дякую
Надали запит щодо можливості додати дане авто в каталог. Але відповідь, ймовірно, буде вже завтра. Для прискорення процесу підбору, Ви можете написати список запчастин які Вас цікавлять, і наші спеціалісти здійснять підбір, результати якого зможуть надіслати Вам на електронну пошту.
Дякую
Шановний shapoval.vitaliy, дане авто є в каталозі. Підкажіть, будь ласа, які саме запчастини Вам не вдалося знайти? Можливо ми зможемо допомогти?
Доброго дня!Не можу за він кодом підібрати запчастини.
1HGCR2650DA703878
Потрібні задні гальмівні колодки і направляючі з пильніками.І якщо є можливість,то внести він в базу,щоб не було проблем з підбором запчастин.
1HGCR2650DA703878
Потрібні задні гальмівні колодки і направляючі з пильніками.І якщо є можливість,то внести він в базу,щоб не було проблем з підбором запчастин.
Добрий день.
Дякуємо за звернення. Направили запит на додавання ВІН у каталог. Також наші фахівці підберуть необхідні зараз вам деталі і зв'яжуться з вами за результатом.
VF3DDHMY0JS757762
VF3DDHMY0JS757762
Добрий день.
Дякуємо за запит. Передаємо його для уточнення можливості додати авто в каталог.
Добрый день! Не могу подобрать запчасти для Skoda Octavia Tour 1.6 MPI 2005, VIN code не определяется.
VIN TMBDX21U268833500
Добрый день! Не могу подобрать запчасти для Skoda Octavia Tour 1.6 MPI 2005, VIN code не определяется.
VIN TMBDX21U268833500
Добрий день.
Оформили запит. Якщо є можливість - додамо даний ВІН.
Якщо у вас є потреба підібрати запчастини зараз, то напишіть, будь ласка, що саме потрібно. Передамо на наших фахівців з підбору і колеги за результатом з вами зв'яжуться.
Привіт)каталог exist не знаходить vin code
1C4PJMDX2KD294524
Автомобильіль Jeep Cherokee kl рестайл 2018 р.в
1C4PJMDX2KD294524
Добрий день.
Дякуємо за звернення. Спробуємо додати. За результатом повідомимо окремо.
Доброї пори доби. Потрібний оригінальний каталог, по ВІН не б'ється. MAZDA CX-9 2021
VIN/FRAME: JMZTBFWYA00750206. Потрібна допомога поки по каталогу. Дякую
Доброї пори доби. Потрібний оригінальний каталог, по ВІН не б'ється. MAZDA CX-9 2021
VIN/FRAME: JMZTBFWYA00750206. Потрібна допомога поки по каталогу. Дякую
Добрий день.
Спробуємо допомогти. Дякуємо за звернення.
1C4PJMDX2KD294524
Добрий день.
На жаль, поки немає можливості додати дане авто в оригінальний каталог.
Перепрошуємо, що не змогли допомогти.
Ви повинні увійти або зареєструватись для того, щоб відповісти.