1

Тема: Свічки запалювання Chery та інші запчастини

Замовив оригінальні свічки запалювання Chery A11-3707110BA з центрального складу м. Київ в кількості 4 шт. де прийшлось ще клієнту чекати на товар.
Заказ прибув Новою поштою, де і був мною отриманий.
При огляді товару виявилось, що 2 свічки є в оригінальній упаковці, а інші 2 свічки знаходились в неоригінальній упаковці, а саме проста звичайна паперова коробка без жодного надпису, де на окремій стрічці паперу було написано маркером каталожний номер свічки, як  додаток інформації про товар.
Запевнити мені клієнта що дані 2 свічки є оригінальним товаром, не виявилось можливим, так як гарантією достовірності оригінальних деталей, є оригінальне пакування від автовиробника.

Попереднє моє замовлення Свічні провода Chery A11-3707130EA мало також місце мені конфліктної ситуації з клієнтом, де замість комплекту свічних проводів, я отримав лише 1 (один) провід на один циліндр.
Хоча, я перепитував неодноразово у менеджера який приймав моє замовлення в телефонній розмові, що дана позиція товару, це є комплект проводів , чи - ні ?
Де менеджер мене запевнив, так це буде повний комплект проводів.

Висновок наступний. Клієнт залишився вкрай невдоволеним, таким "заплутаним" сервісом поставки запчастин, де я залишився в даній ситуації - винним.
Фото отриманого товару, додам в разі потреби керівництва компанії.

2

Повід.: Свічки запалювання Chery та інші запчастини

Шановний Mechanik, дякуємо за повідомлення.
Обов'язково розберемося в ситуації та надамо відповідь.

3

Повід.: Свічки запалювання Chery та інші запчастини

Дякую за відповідь.

4

Повід.: Свічки запалювання Chery та інші запчастини

Шановний Mechanik,

з Вами зв'язався наш співробітник та обговорив ситуацію.
Дані свічки можуть бути запаковані у коробки по 1 од.  (індивідуальна оригінальне пакування) або у коробках по 4 од. (оригінальне пакування на 4 од. та кожна свічка у окремому небрендованому пакуванні). Ви замовили дві пари свічок із різних складів. З одного складу прийшли дві свічки, які пакувались по 1 од. а з іншого  - свічки з пакування по 4 од.

Вам було запропоноване повернення свічок, які Вас не задовільнили, і замовлення тих, що Вам підішли, із збереженням попередньої ціни.

Дякуємо за готовність до співпраці.