Вітаю всіх, кому цікавий відвертий відгук про якість роботи EXIST.UA і про ставлення працівників компанії до пересічного клієнта. Послугами цього інтернет-магазина користувався не один рік. Так, брав щось незначне або не критичне, що не потребувало наявності конкретного бренду. Брав і для друзів, брав і для себе. Високих очікувань не мав, просто було зручно: вибрав на веб-сайті; попросив перевірити, за потреби, відповідність за VIN-кодом; приїхав та забрав. Та ось у липні цього року співпало: невідкладна (бо вже пекло) потреба заміни передніх амортизаторів, кілька днів до відпустки та місячна премія в кишені. Не вагаючись, пішов на веб-сайт і вибрав пару передніх амортизаторів відомого бренду, які до того ж могли бути швидко доставлені на пункт видачі. Забрав, на авторизованому сервісі встановили за всіма правилами, видихнув, вилетів на море. За два тижні знову всівся на свою Хонду, почалися звичайні робочі будні: до офісу, додому, на базар тощо. Буквально після першої сотні пробігу центром Києва (найбільший екстрим - бруківка на Володимирській
) мої новісінькі амортизатори почали видавати звуки, схожі на писк курчати птеродактиля, при чому на кожній нерівності дороги (про бруківку на Володимирській тут промовчу
). Екстрений візит на фірмовий сервіс показав, що це власне амортизатори, ніщо інше. У розпачі просто написав е-мейл на ім'я директора компанії Олега Москаленка, адресу якого знайшов на тому ж веб-сайті EXIST.UA і задав питання: що мені робити?. Несподівано, через 13 хвилин після звернення, одержав його відповідь: без проблем, приносьте амортизатори, повернемо, нові допоможе підібрати керівник філії, вам передзвонять. Вражений оперативністю, задаю питання: а як же я їх принесу, коли вони встановлені на машині? Реакція блискавична: і це можна вирішити. Коротше кажучи, менше ніж за годину (і це наприкінці робочого дня) мені: підібрали нові амортизатори (я попросив інший бренд, щоправда трохи доплатив, відсотків 20), перевіривши їх відповідність моїй моделі авто, та виділили кваліфікованого механіка, який сам одержав їх на складі й привіз у сервісний центр, до якого сам же мене й записав на найближчий вихідний (оплату робіт із заміни компанія взяла на себе, я доплатив тільки різницю у вартості власне амортизаторів, бо сам схотів інші, трохи дорожчі). Таким чином, за пару годин очікування на фірмовому сервісі та після приємного спілкування із серйозним та обізнаним механіком Миколою Пархоменком у фірмовій поло EXIST.UA, який, до того ж, всю паперову тяганину з актом рекламації взяв на себе, одержав свою машинку із новими, здоровими ніжками, якими ми з нею бігаємо щодня вже третій тиждень. Що хочу сказати: на тлі загальної байдужості до чужих проблем реакція цих людей на моє розпачливе прохання не просто приємно вразила мене, а дала привід сподіватися, що не все погано в нашім королівстві. Від щирого серця хочу подякувати за яскравий приклад належного дружнього ставлення до клієнта всіх причетних до цієї історії! Це Олег Москаленко, Євгенія Колодяжна, Микола Миколайович Пархоменко, а ще хлопці, які дзвонили мені з пропозиціями й консультаціями щодо брендів амортизаторів (прошу вибачення, що не запам'ятав ваші імена) - загалом, на кінець мого короткого листування з керівником у копії е-мейла було більше десяти співробітників EXIST.UA. Не знаю, як поширити цей досвід на інші сфери нашого життя, але знаю, що так само, як ці люди, робитиму добро іншим. Ще раз дякую й бажаю вам пережити такі самі хвилини щиросердної пошани й радості. З повагою, ваш клієнт.