1

Тема: Заміна літньої ризини

Доброго дня. Скоро прийдеться міняти зимову ризину на літню. От сиджу і думаю, якого виробника краще вибрати. Що хто підскаже?

2

Повід.: Заміна літньої ризини

macedonskuy писав:

Доброго дня. Скоро прийдеться міняти зимову ризину на літню. От сиджу і думаю, якого виробника краще вибрати. Що хто підскаже?

Добрий день!
Шановний macedonskuy, передаю інформацію нашим спеціалістам. Найближчим часом Вам перетелефонує наш менеджер та проконсультує по виробникам та варіантам.

3 (відредаговано Олексій Фадєєв 01.03.2019 15:55)

Повід.: Заміна літньої ризини

Доброго дня!

Шановний macedonskuy, для того, щоб правильно Вам порекомендувати покришку треба знати трошки більше данних. Рекомендувати тий чи інший бренд не вірно. Для правильного підбору треба враховувати всі вимоги клієнта. Які дані потрібні для вірного підбору: який авто, який розмір дисків, які диски встановлені (сталеві чи легкосплавні), специфіку ходової частини Автомобіля (жорстка чи м'яка ходова частина). Що важливіше для Клієнта: швидкість на трасі, тримання в крутих повортах на високій швидкості, гальмування чи нешумна покришка для економії палива, шина для дощу або з великим ресурсом пробігу, комфортна чи з додатковим захистом від ударів, екологічні якості шини, чи важливе тримання грунтової дороги (для позашляховиків), яка нагрузка (для комерційного транспорту), наявність тестів перед виробництвом чи бюджетна ціна. Як правило в кожному бренді є покришки які влаштують Вас по крітеріям. Крім того цей літній сезон порадує всіх споживачів новими Моделями шин, які ще не з'явилися на ринку України

Начальник відділу проектів