1

Тема: Гарантія

Інтернет магазин EXIST.UA гарантує високу якість товарів, які він реалізує.
Клієнт EXIST.UA захищений від браку, пересортиці, підробок та інших неприємностей завдяки безпрецедентним умовам надання та розгляду гарантійних претензій.

Мінімальний строк гарантії на товари, окрім автошин – 6 місяців або 20 000 км (що настане раніше) з моменту придбання товару, а у разі потреби його спеціальної установки – з дати такої установки. 
Крім того, виробники можуть надавати розширену гарантію згідно їх умов. Ці умови викладені на сайті у розділі «Гарантія і повернення товарів».

Гарантія на автомобільні шини діє до моменту монтажу товарів на транспортний засіб. При  виникненні претензії до якості шин в ході експлуатації  претензія  розглядається за умови надання технічного  висновку   від сертифікованої  «УКРСЕПРО»  організації  про причини виникнення дефекту та  непридатність товару до подальшої експлуатації.

EXIST.UA, на відміну від багатьох інших продавців автозапчастин, надає гарантію також на товари, що є електричними виробами - зазвичай,  гарантія продавця обмежуються визначенням працездатності електротоварів на момент їх встановлення на автомобіль.
Умови розгляду претензій:
–  надання: а) дефектного товару,  б) замовлення-наряду на монтаж товару на СТО, в) акту рекламації.

Розгляд претензій та прийняття рішень по них здійснюється , як правило, в момент звернення, а у разі необхідності технічної перевірки причин виникнення дефекту - в строк згідно чинного законодавства України.

Відшкодування збитків внаслідок дефекту товару здійснюється у розмірі:
- ціни дефектного товару на момент звернення;
- інших  документально підтверджених  витрат, пов'язаних із усуненням виявленого дефекту. (Увага! Ці витрати не компенсуються під час воєнного стану.)

Усі витрати на переміщення товарів Новою Поштою та Нічним Експресом, пов'язані із зверненням з гарантійною претензією, сплачує EXIST.UA.